نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آزمون غیر مخرب توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیت‌سنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 335-357]
  • آنالیز SEM بررسی اثر مادون‌قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 1-13]
  • آنالیز تفکیک خطی شناسایی آسیب یخ‏زدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روش‏های طیف‌سنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 203-214]
  • آنالیز همبستگی توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگی‌های بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاش‌سنج لیزر داپلر [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 69-85]
  • آنتوسیانین بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 397-410]
  • آنزیم تأثیر روش‌های مختلف استخراج بر ویژگی‌های فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربی‌زدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 101-118]

ا

  • اتمسفر تغییر یافته اثر پوشش‌دهی و بسته‌بندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی‌های برش‌های تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 377-395]
  • ادویه‌ها بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 15-33]
  • ارزیابی غیرمخرب تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 299-317]
  • اسانس لعل کوهستان تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 189-201]
  • استخراج به کمک مایکروویو بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 153-169]
  • اسید آلفالینولنیک بررسی ویژگی‌های روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بی‌بو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 359-375]
  • اسید چرب بررسی ویژگی‌های روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بی‌بو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 359-375]
  • افزودنی مواد غذایی تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 87-99]
  • الیاف یونجه تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 87-99]
  • انتی اکسیدان بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 171-188]
  • انرژی بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 171-188]
  • اهمیک اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 281-298]

ب

  • بیاتی نان توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگی‌های بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاش‌سنج لیزر داپلر [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 69-85]
  • بیاتی نان تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 299-317]
  • بار میکروبی بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 15-33]
  • بی‌بو سازی بررسی ویژگی‌های روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بی‌بو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 359-375]
  • بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده منفذدار مدل‌سازی سینتیک تغییرات حسی و‌ رنگ جوانه‌های گندم تازه رقم پارسی حاوی پوشش موسیلاژ دانه ریحان در بسته‌بندی MAP [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 152-135]
  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 153-169]
  • بیوپلیمر تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 87-99]
  • بیو پلیمر بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 215-228]

پ

  • پاپکورن بررسی اثر مادون‌قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 1-13]
  • پاپینگ بررسی اثر مادون‌قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 1-13]
  • پارامترهای ارتعاشی توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگی‌های بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاش‌سنج لیزر داپلر [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 69-85]
  • پالایش شیمیایی بررسی ویژگی‌های روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بی‌بو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 359-375]
  • پرتقال شناسایی آسیب یخ‏زدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روش‏های طیف‌سنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 203-214]
  • پرتودهی بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 15-33]
  • پرتو مادون قرمز بررسی اثر مادون‌قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 1-13]
  • پردازش تصویر توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیت‌سنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 335-357]
  • پروانش بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 153-169]
  • پروتئین آب پنیر بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 397-410]
  • پسماند یونجه تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 87-99]
  • پونه‌سای انبوه مقایسه اثر اسانس پونه‌سای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگی‌های کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 229-248]

ت

  • تبدیل فوریه-فروسرخ شناسایی آسیب یخ‏زدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روش‏های طیف‌سنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 203-214]
  • ترکیبات فنلی ریزدرون‌پوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشته‌شده به روش خشک‌کردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 249-265]
  • تشخیص تازگی ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روش‌های ماشین بویایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 319-333]
  • تصویربرداری فراطیفی شناسایی آسیب یخ‏زدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روش‏های طیف‌سنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 203-214]
  • تصویربرداری فراطیفی تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 299-317]
  • تفاله زیتون تأثیر روش‌های مختلف استخراج بر ویژگی‌های فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربی‌زدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 101-118]
  • تقلب بکارگیری بینی‌الکترونیک برای تشخیص تقلب رب‌ انار با روش‌های شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 35-48]
  • تیمول اثر پوشش‌دهی و بسته‌بندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی‌های برش‌های تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 377-395]
  • توکوفرول بررسی ویژگی‌های روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بی‌بو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 359-375]
  • تویین 80 بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغن‌های خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 267-279]

ج

  • جوانه گندم مدل‌سازی سینتیک تغییرات حسی و‌ رنگ جوانه‌های گندم تازه رقم پارسی حاوی پوشش موسیلاژ دانه ریحان در بسته‌بندی MAP [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 152-135]

ح

  • حسگر گازی بکارگیری بینی‌الکترونیک برای تشخیص تقلب رب‌ انار با روش‌های شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 35-48]

خ

  • خاصیت آنتی اکسیدانی بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 397-410]
  • خربزه تازه برش خورده اثر پوشش‌دهی و بسته‌بندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی‌های برش‌های تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 377-395]
  • خشک کردن بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 171-188]
  • خواص فیزیکی و شیمیایی اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 281-298]

د

  • درون‌پوشانی مقایسه اثر اسانس پونه‌سای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگی‌های کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 229-248]
  • دمای انتقال شیشه ای تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 189-201]
  • دوره نگهداری بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 119-133]

ذ

  • ذرت بررسی اثر مادون‌قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 1-13]

ر

  • رب ‌انار بکارگیری بینی‌الکترونیک برای تشخیص تقلب رب‌ انار با روش‌های شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 35-48]
  • ریزدرون‌پوشانی ریزدرون‌پوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشته‌شده به روش خشک‌کردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 249-265]
  • رنگ بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 171-188]
  • روغن کاملینا بررسی ویژگی‌های روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بی‌بو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 359-375]
  • رئولوژی تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 49-68]

ز

  • زیست‌تخریب‌پذیر بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 215-228]
  • زمان ماندگاری مقایسه اثر اسانس پونه‌سای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگی‌های کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 229-248]
  • زمان ماندگاری اثر پوشش‌دهی و بسته‌بندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی‌های برش‌های تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 377-395]

س

  • سیستم ماشین‌بویایی بکارگیری بینی‌الکترونیک برای تشخیص تقلب رب‌ انار با روش‌های شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 35-48]
  • سس مایونز مقایسه اثر اسانس پونه‌سای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگی‌های کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 229-248]
  • سس مایونز کم چرب تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 49-68]
  • سورفکتانت بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغن‌های خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 267-279]

ش

  • شاخص‌های رنگ بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 119-133]
  • شبکه عصبی رگرسیون تعمیم‌یافته تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 299-317]
  • شبکه عصبی‌ مصنوعی توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیت‌سنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 335-357]
  • شبکه‌های عصبی مصنوعی ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روش‌های ماشین بویایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 319-333]
  • شبه‌پنیر بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 119-133]

ص

  • صمغ دانه اسفرزه تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 189-201]

ض

  • ضدعفونی کردن بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 15-33]
  • ضریب دراگ بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغن‌های خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 267-279]

ط

  • طالبی بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 171-188]
  • طبقه‌بندی ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روش‌های ماشین بویایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 319-333]
  • طیف‏ سنجی شناسایی آسیب یخ‏زدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روش‏های طیف‌سنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 203-214]

ف

  • فیبر رژیمی تأثیر روش‌های مختلف استخراج بر ویژگی‌های فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربی‌زدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 101-118]
  • فراصوت بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 119-133]
  • فراصوت تأثیر روش‌های مختلف استخراج بر ویژگی‌های فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربی‌زدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 101-118]
  • فرآوری حرارتی بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 15-33]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 281-298]
  • فلاونوئید اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 281-298]
  • فیلم خوراکی بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 215-228]
  • فیلم خوراکی تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 189-201]
  • فیلم خوراکی بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 397-410]
  • فنول اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 281-298]

ق

  • قارچ دکمه ای اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 281-298]
  • قطره درحال صعود بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغن‌های خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 267-279]
  • قطره روغنی بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغن‌های خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 267-279]

ک

  • کازئینات سدیم بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 215-228]
  • کیتوزان اثر پوشش‌دهی و بسته‌بندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی‌های برش‌های تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 377-395]
  • کنسانتره پروتئین سویا ریزدرون‌پوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشته‌شده به روش خشک‌کردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 249-265]

گ

  • گزنه بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 215-228]
  • گوشت مرغ ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روش‌های ماشین بویایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 319-333]

م

  • ماشین بویایی ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روش‌های ماشین بویایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 319-333]
  • متغییرهای بافتی توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگی‌های بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاش‌سنج لیزر داپلر [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 69-85]
  • متلب توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیت‌سنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 335-357]
  • مدل‌سازی مدل‌سازی سینتیک تغییرات حسی و‌ رنگ جوانه‌های گندم تازه رقم پارسی حاوی پوشش موسیلاژ دانه ریحان در بسته‌بندی MAP [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 152-135]
  • میزان ترکیبات فنولی کل بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 153-169]
  • میکروسکوپ الکترونی بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 15-33]
  • میکروسکوسکوپ الکترونی روبشی بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 215-228]
  • میکروکریستالین سلولز تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 87-99]
  • مورفولوژی ریزدرون‌پوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشته‌شده به روش خشک‌کردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 249-265]

ن

  • نانوامولسیون مقایسه اثر اسانس پونه‌سای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگی‌های کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 229-248]
  • نانوذرات بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 397-410]
  • نانو کیتوزان تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 49-68]
  • نشاسته فسفوریله تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 49-68]
  • نشاسته کربوکسی متیله تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 49-68]

و

  • ویژگی رئولوژیکی خمیر تأثیر روش‌های مختلف استخراج بر ویژگی‌های فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربی‌زدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 101-118]

ه

  • هسته خرمای کبکاب ریزدرون‌پوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشته‌شده به روش خشک‌کردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 249-265]

ی

  • یخ‏ زدگی شناسایی آسیب یخ‏زدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روش‏های طیف‌سنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 203-214]